Barion Pixel

Dunabogdány és Leányfalu túra 2023.06.10.

Dunabogdány és Leányfalu túra 2023.06.10.

A Dunakanyar hazánk egyik legnépszerűbb és leglátványosabb vízitúra helyszíne. Kanyargós útvonalával, szigeteivel és a partot körülölelő hegyeivel könnyen belopja magát mindenki szívébe. Vízre szállást követően megevezzük Szentendrei-Dunaágat, kisebb-nagyobb szigetek között pedig átlubickolunk első megállóhelyünkig, Tahitófaluig. Ott elfogyasztjuk a bekészített rántotthúsos szendvicsünket ebédre és lehetőségünk lesz pancsolni a Dunában, illetve megpihenni. Tovább evezve célba vesszük Leányfalut. A Vadkacsa kempingnél 15 óra magasságában kikötünk, hajókat pakolunk, szükség esetén a sofőröket visszavisszük Dunabogdányba a kocsikért és könnyes búcsúval elköszönünk egymástól.

13 km

3-4 óra evezés

Strandolási lehetőség

Közepes nehézség

Találkozó

Találkozási pont: Dunabogdány Szabadstrand (Dunabogdány, Strand u 93, 2023) Időpont: 10:00, találkozzunk a helyszínen indulás előtt 15-20 perccel

Eligazítás

Együtt vízre szállunk és elindulunk a Tahitótfalu felé. Az ebéd elfogyasztása és strandolás, pihenés után ismét vízre szállunk, majd célba vesszük Leányfalut.

Indulás

A Vadkacsa kempingnél 15 óra magasságában kikötünk, hajókat pakolunk, szükség esetén a sofőröket visszavisszük Dunabogdányba a kocsikért és könnyes búcsúval elköszönünk egymástól.

Cím

Go to Top